Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan hosszabbíthat a Chelsea középhátvédje – sajtóhír

Thomas Tuchel érkezése óta magára talált a középhátvéd, és ezt azóta is rendre remek játékkal hálálja meg a német mesternek, így az edző bizalmát élvezve valószínűleg nem lesz akadály a kontraktusának megújításában.

(Photo by Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

Angol sajtóinformációk szerint a Chelsea kész meghosszabbítani 2022-ben lejáró szerződését Andreas Christensennek, aki ha aláír, úgy 2025-ig kötelezheti el magát a londoni gárdánál.

A 47-szeres dán válogatott labdarúgó Frank Lampard irányítása alatt kevés játéklehetőséghez jutott, és ha esélyt is kapott, akkor sokat bizonytalankodott. A januárban kinevezett vezetőedző, Thomas Tuchel kezei alatt viszont önmagához képest szárnyalt a 2020/21-es szezon hátralévő részében a 25 éves védő, valamint az új idényben is meghatározó tagja a védelemnek, aminek köszönhetően hosszútávon terveznének vele a Premier League gigásznál.

A fiatal dán játékos 2012-ben érkezett a Chelsea korosztályos csapataihoz a Bröndbytől. Azóta az angol gárdát szolgálta végig, csak egyetlen évet töltött el a Mönchengladbachnál kölcsönben még 2017-ben. A Kékek színeiben összesen 133 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, gólt még nem sikerült szereznie.