Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ancelotti szerint a lehető legjobb úton járnak!

Az olasz tréner érthető módon roppant elégedett volt csapata kiütéses, Mallorca elleni győzelmét követően.

Carlo Ancelotti nem győzte dicsérni játékosait, aki mint mondta, tanulni és fejlődni akarnak, csapatként pedig a lehető legjobb útra léptek.

“Minden rutinomat és tapasztalatomat szeretném átadni a csapatnak. Ezért dolgozok minden egyes nap. Hálás vagyok, hogy egy ilyen tehetséges, bátor és fejlődni akaró csapat edzője lehetek! Fantasztikus emberek és játékosok vesznek körül!” – idézi a blancók honlapja Ancelotti meccs utáni szavait.

“Olyan csapatot építünk, ahol a tapasztalat és a fiatalság szerintünk kiváló elegyet alkot majd egymással. A fiataljaink remek képességekkel bírnak, már most nagyszerű játékosok. mindannyian igazolták már, hogy készen állnak a bizonyításra. Vinícius, Junior, Fede Valverde, Eduardo Camavinga, Antoni Blanco… csak pár név azon játékosokból, akik a Real Madrid jövőjét jelentik már most!” – folytatta Ancelotti, majd külön kitért a mesterhármast jegyző Marco Asensiora.

“Nagyszerűen játszott, bizonyított, elsősorban nem is nekem, a szurkolóknak! Tudjuk, hogy mire képes, remekül lő, kiváló az összjátékban, képes a szélről is indulni, de igazán jól érzi magát az ellenfél védelmi vonalai között.” – lelkendezett tovább Ancelotti, akinek dicséretéből még külön kijutott a hatodik meccsén már a nyolcadik találatát jegyző karim Benzemának is.

“Mit is mondhatnék?! Karim a tökéletes játékos, a tökéletes csatár, aki nem csak gólokat szerez, előkészít is, az összjátékban pedig nincs párja. Abszolút elégedettek lehetünk ma este!” – zárta mondandóját az olasz tréner.