Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Angers csapatával tréningezik a Schalke és a Spurs korábbi játékosa

A francia-algériai állampolgárságú Bentaleb jelenleg klub nélkül tengődik, azonban az Ligue 1-es csapattal sikerült megegyeznie, hogy velük edzhessen.

(Photo by Lars Baron/Getty Images)

A Schalke lejáró szerződésű középpályása, Nabil Bentaleb az Angers csapatával tréningezik, hogy újra formába lendüljön, miután a német együttessel nem volt hajlandó hosszabbítani és így július 1-től szabadúszóvá vált. Az azonban még korántsem biztos, hogy a kis francia alakulatot választja, viszont az Fekete-fehérek vezetősége reménykedik abban, hogy sikerül megegyezniük vele a közös folytatásban a későbbiekben.

A 26 éves labdarúgóval kapcsolatban egy közleményt is kiadtak a franciák: “Az Angers SCO nagyon boldogan nyitja ki kapuit Nabil Bentaleb előtt, aki jelenleg klub nélküli. Az algériai játékos felméri jelenlegi állapotát és megpróbál csúcsformába kerülni, hogy megtalálja a számára megfelelő sportszakmai kihívást.”

Bentaleb korábban megfordult a Tottenham csapatában is, az angoloktól igazolt a Schalke együtteséhez, ahonnan egy évre kölcsönvette őt a Newcastle United is, de nem sikerült maradandót alkotnia egyik Premier League-ben szereplő alakulatnál sem.