Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét edzésben a Juventus kulcsembere

Olasz sajtóbeszámolók szerint a Juventus csapatában rövidesen újra edzésre és játékra jelentkezhet az újfent sérüléssel bajlódó támadó…

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

A SportItalia beszámolói értelmében Paulo Dybala várhatóan a keddi napon ismét edzésbe állhat, és minden adott lehet arra, hogy a szünet utáni folytatásban az AS Roma ellen a Juventus csapata rendelkezésére álljon.

Mint ismeretes, az argentin támadó még egy héttel a mostani a szünet előtt, szeptember 26-án a Sampdoria ellen szenvedett húzódást néhány perccel azután, hogy gólt szerzett, ezért le kellett cserélni. Dybala az utóbbi időben többször is makacs térdproblémáival bajlódott, most pedig egy húzódás hátráltatta a boldogulását, de rövidesen újra csatasorba állhat.

A 27 éves csatár már a hetedik szezonját kezdte a Bianconeri alkalmazásában, sérülései és formahanyatlása révén az előző idényben kapta a legkevesebb lehetőséget. A 2020-2021-es kiírásban mindössze 19 bajnokin lépett pályára és négy gólt szerzett a csapat színeiben, de összességében is csak 25 meccsen szerepelt. Az új idényben a legutóbbi fellépésén harmadszor volt eredményes, két bajnoki és egy BL-találat jóvoltából.