Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Newcastle: újabb sztáredző a célkeresztben

A Sun szerint sokkoló átigazolásokra készül a Newcastle United. A lap úgy értesült, hogy az Atlético Mardridtól szereznének edzőt (Diego Simeone) és sportigazgatót (Andrea Berta) is.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A legfrissebb hír szerint nem egy szabadúszó szakemberre, hanem az Atlético Madridot immár tíz éve irányító Diego Simeonera eshet a Newcastle United választása. A frissen meggazdagodott együttest egyelőre Steve Bruce trenírozza, ám szinte biztosan garantálható, hogy hamarosan egy sztáredző vesz át. Állítólag a legújabb elsőszámú célpont az argentin Simeone lehet. Igaz, az 51 esztendős szakembert nem lesz könnyű elhozni a spanyol bajnoktól, lévén 2024-ig érvényes a szerződése ott.

A Sun arról is ír, hogy „Szarkák” a sportigazgatót is a madridiaktól hoznák el. Andrea Berta 2013. óta szolgálja az Atléticot. Az olasz szakember valószínűleg szintén nem ingyen hagyhatja el a jelenlegi klubját.

Természetesen még mindig erősen kérdéses a Newcastle jövője, ugyanis a csapat még mindig a kiesés ellen küzd a Premier League-ben.