Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbíthat karmesterével az Inter – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint az olasz bajnoki címvédő Inter vezetősége mielőbb meg akarja újítani egyik legnagyobb erőssége aktuális szerződését…

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja szerint az Inter vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat megbízható középpályása, Nicoló Barella 2024-ig érvényes szerződése mielőbbi megújítása érdekében.

A 24 éves szárd középpályás a Cagliari csapatában nevelkedett és mutatott kiváló fejlődést, melyet követően a Nerazzurri 2019-ben kölcsönben csapott le rá, később pedig véglegesítették őt. Barella fiatal kora ellenére már az első évében bizonyította rátermettségét, hiszen az említett szezonban 27 bajnoki mérkőzésen vetették be. Ezt követően az Inter tavalyi bajnokcsapatának kihagyhatatlan alapembere volt, hiszen a 38-ból 36 Serie A-s mérkőzésen fellépett, összességében pedig 46 pályára lépéssel zárta az elmúlt idényt. Megszerzése iránt többek közt az Atlético Madrid és a Paris Saint-Germain is komolyan érdeklődik, csapata ezért szeretné mielőbb magához kötni őt.

Barella idén nyáron az Európa-bajnoki címet szerző olasz válogatottnak is kulcsfigurája volt, Roberto Mancini csapatának valóságos motorja volt a középpályán. 24 éves létére 2018-as debütálása óta már 33 alkalommal viselhette az olasz felnőtt válogatott szerelését, és hét gólt szerzett a nemzeti színekben.