Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi csapatához tart a Real kegyvesztettje – sajtóhír

Egyre több spanyol forrás számol be róla, hogy a Real Madrid mellőzött sztárja visszatérni készül korábbi állomáshelyére…

(Photo by Antonio Villalba/Real Madrid via Getty Images)

Az El Nacional információi szerint egyre valószínűbb lehet, hogy Eden Hazard akár már januárban elhagyja a Real Madrid csapatát, és visszatérjen korábbi sikerei színhelyére, a Chelsea gárdájához, miután mindkét fél és maga a játékos is nyitott lenne az átigazolásra.

A 30 esztendős belga szélső két évvel ezelőtt 100 millió eurós átigazolási díj és további bónuszok ellenében egy világrengető igazolás keretein belül tette át székhelyét a Chelsea-től a “blancókhoz”. Hazard madridi kalandja azonban egyelőre csúfos baklövésnek bizonyult, hiszen a játékos gyakorlatilag folyamatosan különböző sérülésekkel bajlódik, első szezonjában 22, a másodikban 21 tétmérkőzésen lépett pályára.

A tékozló támadót jobbára csak csereként vették őt számításba, mivel mire az egyik sérülésből felépülve formába lendült volna, rendszerint újra megsérült, így Madridban egyre inkább kezd betelni a pohár vele szemben. A belga légiós eddig mindössze öt gólt szerzett a “királyi gárda” színeiben 51 pályára lépés alatt.