Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szabics: “Borzalmasan gyalázatos teljesítményt nyújtottunk”

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) péntek esti mérkőzésén a MOL Fehérvár 1-0-s vereséget szenvedett az idényben először diadalmaskodó Újpest ellen…

 

A MOL Fehérvár csapata emberelőnyben játszva szenvedett 1-0-s vereséget a sereghajtó Újpest ellen, így érthető módon a fehérváriak vezetőedzője, Szabics Imre cseppet sem volt elégedett:

“A meccs előtt azt mondtam, a sebzett bokszoló nagyon veszélyes, nagyon nagyot tud ütni. Sajnos a félelmem beigazolódott, és egy halott csapatot sikerült újraéleszteni. Borzalmasan gyalázatos teljesítményt nyújtottunk, de elsősegélynyújtásban tökéletes a teljesítmény.

Nem volt jó a passzjátékunk, nem tudtuk elég gyorsan járatni a labdát. Miután a múlt héten a Honvéd ellen nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, a mai előtt értetlenül állok. Ezek után el kell gondolkodni azon, hogy nem ez a teljesítmény-e a realitás. Lehet, nem vagyunk többre hivatottak, nem tudjuk áttörni azt a gátat, ami a múlt héten megvolt, hogy a középszerűségből pozitív irányba mozdultunk el. De ezt ma nem tudtuk továbbvinni, azaz lehet, hogy ennyi van a csapatban. Az idény előtt elmondtuk, nem vagyunk esélyesek a bajnoki címre, viszont át kell gondolni azt is, hogy a második hely megszerzése reális cél-e?”

Szezonbeli második veresége után a Fehérvár csapata tíz forduló alatt szerzett 14 pontjával csak a hatodik helyet foglalja el a 12 csapatos mezőnyben.