Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A BL-győztes csábítaná a magyar válogatott játékosát – sajtóhír

Amiről már korábban beszámoltunk, valóban nagy nevű topcsapatok is érdeklődnek a magyar válogatott meghatározó játékosának mielőbbi megszerzése iránt…

Török lapinformációk szerint a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea csapata komolyan fontolóra vette a Fenerbahce magyar válogatott hátvédje, Szalai Attila januári leigazolását. Az Ajansspor legfrissebb értesülései már arról szólnak, hogy a londoniak évi 4 millió eurós fizetést és hatéves kontraktust ajánlanának honfitársunknak.

A 23 éves magyar válogatott hátvéd még csak tavaly januárban szerződött a török klubhoz a ciprusi Apollon Limasszol csapatától, a kiszivárgott információk szerint a 2.3 millió eurót fizetett az isztambuli egylet. Szalai a Fener hátvédsorába hamar beilleszkedett és egy szemhunyás alatt nélkülözhetetlen alapemberré vált az együttesben, első bevetése óta 16-ból 16 bajnoki mérkőzést kivétel nélkül végig játszott, és hátvéd létére már három gólt szerzett a múlt szezonban. Az aktuális idényben 12 bajnoki meccsen vetették be.

Korábbi sajtóértesülések szerint többek közt az Atlético Madrid és a Juventus együttese is kacérkodott már a megszerzésével, ám az utóbbi időben a londoniak mutatnak iránta elsöprő érdeklődést.