Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Borussia Dortmund: A Chelsea szélsőjével erősítenének a télen! – sajtóhír

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese a legfrissebb értesülések szerint a téli átigazolási időszakban kölcsönvenné a Chelsea szélsőjét, Hakim Ziyecht.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

A Bild legfrissebb beszámolója alapján a Borussia Dortmund együttese a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Chelsea szélsőjét, Hakim Ziyecht. A marokkói játékos tavaly nyáron érkezett a londoni “Kékekhez”, ahol Thomas Tuchel kinevezése óta nem jut túl sok játéklehetőséghez. Ziyech ebben a szezonban például összesen 10 meccsen kapott lehetőséget, amelyeken 567 percet tölthetett a pályán, ez idő alatt a mérlege 2 gól és 1 gólpassz. A hírek szerint ezt szeretné kihasználni a Dortmund, és a több játéklehetőség reményével szeretnék magukhoz csábítani a futballistát. A BL-címvédő viszont nem szeretne végleg megválni a 28 esztendős játékostól, ezért csak a kölcsönadás jöhet náluk szóba, ami viszont lehet akár 6, akár pedig 18 hónapos is.

Ziyech a Chelsea színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 49 meccsen lépett pályára, amelyeken 8 találat és 5 assziszt a mérlege. Szerződése 2025 nyaráig köti a londoni csapathoz. Piaci értékét 35 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.