Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt a Barcelona támadójának jövője – sajtóhír

A katalán sajtó egyre inkább biztosra veszi, hogy meg vannak számlálva a sokat bírált francia támadó napjai a Barcelona csapatánál…

(Photo by Eric Alonso/Getty Images)

A katalán SPORT nevű lap információi szerint Ousmane Dembélé nem fogja megújítani jövő nyáron lejáró szerződését a Barcelona együttesével, hanem amennyiben januárban nem adnak túl rajta, akkor az évad végeztével ingyen hagyja el a csapatot.

Mint ismeretes, a 24 esztendős csatár a 2019-2020-as szezonban sérülései és formahanyatlása miatt mindössze öt bajnokin és négy BL-meccsen tudott csapata rendelkezésére állni, és csupán egyetlen találat fűződött a nevéhez. A múlt hétvégén befejeződött kiírásban viszont újra egyre hasznosabb tagja tudott lenni a csapatnak, minden sorozatot figyelembe véve 44 mérkőzés alatt 11 találatot jegyzett a 2020-2021-es kiírásban, így újra ki tudta harcolni magának, hogy csapatánál számítsanak rá. Az új idényben azonban megint mindössze három meccsen játszott egészségi állapotából kifolyólag.

Dembélé ennek egyelőre kevésbé tudta igazolni az előzetesen hozzáfűzött reményeket, hiszen emlékezhetünk rá, hogy 2017 nyarán 105 millió euró és további bónuszok ellenében igazolta le őt a Barca a Borussia Dortmundtól. Így azért az ingyenes távozása igencsak kellemetlen lenne.