Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

100 milliót költhet januárban a Manchester United – sajtóhír

Szigetországi sajtóértesülések szerint a Manchester United együttese komoly erősítésekre készülhet a nyári átigazolási időszak során…

A Daily Star értesülései szerint a Manchester United vezetősége mintegy 100 millió fontot szán az átigazolásokra a januári transzfer időszak során. A közelmúltban megbízott menedzserként kinevezett Ralf Rangnick számára tehát komoly lehetőség nyílhat a keret megerősítésére az idény második felére.

A 63 éves szakember az elmúlt években többször is az RB Leipzig vezetőedzője volt, és a virágkorát élő lipcsei futball mellett néhány esztendővel korábban a szintén alulról jövő Hoffenheim gárdájánál is ő rakta le az alapokat. Továbbá Rangnick a teljesség igénye nélkül pályafutása korábbi szakaszában a VfB Stuttgart és a Schalke 04 csapatainál is értékes munkát végzett. Az 1983 óta tartó edzői pályafutása során sosem tevékenykedett még Németországon kívül, legutóbb a Lokomotiv Moszkva sportfejlesztési vezetőjeként dolgozott, ám három éves szerződését nem töltötte ki.

A szigetországi sajtó úgy tudja, hogy Rangnick legfőbb kiszemeltjei közt Amadou Haidara és Christopher Nkunku nevét lehet megemlíteni az RB Leipzig gárdájából.