Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Aston Villa középpályásával erősítene a Manchester United! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese a legfrissebb értesülések szerint szeretné leigazolni John McGinnt az Aston Villától.

A The Sun legfrissebb beszámolója alapján a Manchester United élére nemrég kinevezett Ralf Rangnick már azon gondolkodik, hogy a téli átigazolási időszakban kit hozzon Paul Pogba és Jesse Lingard helyére a “Vörös Ördögök” középpályájára. Mindkét futballista szerződése ugyanis az idény végén lejár, és a hírek szerint a 63 esztendős szakember egyikükhöz sem ragaszkodik a jövőt tekintve. A sajtóértesülések alapján Rangnick inkább az Aston Villa középpályását, John McGinnt szeretné a csapathoz csábítani, mivel ő egy igazi hajtós, brusztolós középpályást akar a keretben tudni. A skót futballista ebben az idényben is alapembere a Villának, hiszen 13 bajnokin kapott szerepet, amelyeken 3 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.

John McGinn 2018 nyarán igazolt a birminghami együtteshez. A klub színeiben azóta 124 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 16 találatot és 20 előkészítést ért el. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 30 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.