Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kölcsönadná nyári szerzeményét az RB Leipzig! – sajtóhír

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig együttese a téli átigazolási időszakban kölcsönadná középpályását, Ilaix Moribát.

(Photo by Simon Hofmann/Getty Images)

Idén nyáron viharos körülmények között hagyta el a Barcelona együttesét Ilaix Moriba, aki túlzottan magas fizetési igényei miatt nem tudott megegyezni a katalán klubbal a szerződéshosszabbítását illetően. A 18 esztendős futballista így a nyári átigazolási időszakban az RB Leipzighez igazolt, ahol viszont eddig nem sikerült megváltania a világot. Sőt, a legfrissebb sajtóértesülések szerint a Leipzig együttese a téli átigazolási ablakban szeretné kölcsönadni Moribát, aki eddig nagyon kevés lehetőséget kapott a bizonyításra a német csapatban. A Sport Bild beszámolója alapján a lipcseiek szeretnének találni egy olyan csapatot, ahol Moriba rendszeres játéklehetőséghez jutna, mivel nem szeretnék, hogy egy ilyen tehetséges játékos fejlődése megrekedjen.

Moriba ebben a szezonban összesen 3 Bajnokok Ligája, 2 bajnoki és 1 Német-Kupa mérkőzésen kapott lehetőséget a bizonyításra. Ezen a 6 találkozón összesen 100 percet tölthetett a pályán.