Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Másodosztályú portugál klubot vásárolt Marcelo

A Real Madrid brazil balhátvédje, Marcelo már gondol a profi labdarúgó-karrier utáni időkre is és vásárolt magának egy másodosztályú portugál klubot.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Marcelo jövője bár bizonytalan még a Real Madridnál, az már biztos, hogy a játékoskarrierje utáni időszakra már megvannak a tervei. A brazil hátvéd hétfőn bejelentette, hogy megvásárolta a portugál másodosztályban szereplő C.D. Mafra labdarúgócsapatát. Ez már a második klub, aminek a tulajdonosa a Paraná állami bajnokságban szereplő Azuriz együttese után.

Marcelo a TNT Sportnak adott interjújában jelentette be a hírt, ráadásul elmondta, hogy milyen nagyratörő tervei vannak a klubokkal hosszú távon a jövőre nézve, ami egy kisebb futballbirodalom lenne.

“Legutóbbi szerzeményünk a portugál másodosztályban szereplő C.D. Mafra csapat volt. Az az ötletünk, hogy egy olyan struktúra építsünk fel, amely lehetővé teszi számunkra, hogy belépjünk az európai piacra, kihasználva a kapcsolatot brazil Azuriz csapatával. Így az Azuriz nevelné ki a játékosokat, míg a Mafra ezeknek a játékosoknak a kirakatcsapataként működne Európában”

– nyilatkozta a brazil védő.