Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: még januárban visszatérhet a walesi kedvenc

Tizenegy esztendő után 2019-ben hagyta el az Arsenal együttesét a walesi középpályás, Aaron Ramsey. A Juventus-ba ingyen elengedett játékos az élő torinói szerződése ellenére hamarosan újra az „Ágyúsok” mezét húzhatja magára.

(Photo by Athena Pictures/Getty Images)

Igaz, hogy nem feltétlenül illik bele az Arsenal fiatalos profiljába a 31 éves Ramsey „hazatérése”, de állítólag lehet realitása a transzfernek. A vasárnapi Sun írt róla tegnap, hogy a Juventus-ban perifériára szorult karmester szeretne újra játékba lendülni.

A nyáron a Juve kispadjára újra kinevezett Massimo Allegri kezdetben adott játékperceket Ramsey-nek, ám régóta sérülékeny hősünk az utóbbi hónapokban az izomzatával bajlódott. A középpályás rejtélyes módon az olasz klubnál nem játszott bajnokit szeptember óta, de a walesi válogatottal végigjátszotta az őszt.

Állítólag az Arsenal bejelentkezett Ramsey-ért, és már a következő hetekben visszavinnék őt az Emirates-be. Arról viszont egyelőre nincs információnk, hogy egy esetleges kölcsönadásról lenne-e szó, vagy máris végleg lemondanának-e róla.

Aaron Ramsey torinói szerződése 2023-ig érvényes.