Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rutinos támadóval erősített a Marseille – HIVATALOS

A korábbi híreszteléseknek megfelelően a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Marseille csapata bejelentette a rutinos támadó leigazolását…

Az Olympique Marseille együttese a csütörtök délutáni órákban hivatalos csatornáin keresztül közölte, hogy szerződést kötött az Európába frissen visszatérő támadóval, Cédric Bakambuvel. Az új igazolás két és fél évre írt alá a dél-franciaországi csapathoz.

A 30 esztendős kongói demokratikus köztársaságbeli válogatott támadó 2015 és 2018 között 75 meccsen 32 gólt szerzett a spanyol élvonalban a Villarreal színeiben (legjobb szezonjában 12 bajnoki találat és összesen 22 gól került a neve mellé), az elmúlt éveket azonban már a kínai Szuperligában érdekelt Beijing Guoan csapatánál töltötte. Bakambu a távol-keleti csapat színeiben összesen 58 gólig jutott 87 találkozó leforgása alatt.

Az OM 19 forduló alatt szerzett 36 pontjával a bajnokság felén épphogy túl a harmadik helyen tanyázik a francia élvonalban, támadó szekciójára viszont ráfér az erősítés, mivel a felsőházból ők szerezték a legkevesebb, 27 találatot az idény eddig eltelt szakaszában.

Marseille – téli átigazolások

Érkezők: Cédric Bakambu (Beijing Guoan – ingyen)

Távozók: Jordan Amavi (Nice – kölcsön)