Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coppa Italia: hosszabbítás után jutott tovább az Inter! – videóval

Hosszabbítás után jutott tovább a legjobb nyolc közé a Simone Inzaghi vezette Internazionale az Empolival szemben. Andreazzoli legénysége jócskán megszorongatta a milánói együttest, ám ez nem volt elengedő a meglepetéshez. 

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

A mérkőzés nem indult túl jól az Inter számára, hiszen már az 5. percben le kellett cserélni Correát. A helyére beállt Alexis Sánchez révén viszont a 13. minutumban megszerezte a vezetést a milánói klub. A chilei kiválóság Dumfries beadása után fejjel vette be az Empoli hálóját. Az első félidőben már nem esett több találat, a második játékrészben viszont izgulhatott Simone Inzaghi. A 61. percben Nedim Bajrami góljával egyenlített a vendég együttes, majd a 76. minutumban szerencsés módon fordított az Empoli. Cutrone fejese után először a labda a felső lécre, majd onnan Radu lábára, végül pedig a hálóba pattant. Az Inter a 90+1. percben tudott egalizálni, Andrea Ranocchia egy pazar mozdulat után volt eredményes. A mérkőzés hőse aztán az a Stefano Sensi volt, aki könnyen lehet, hogy távozni fog. A csereként beállt középpályás a 104. minutumban távolról köszönt be és lőtte tovább csapatát a következő körbe. 

Internazionale – Empoli 2-2 (1-0) – hosszabbítás után: 3-2
Helyszín:
San Siro (Milánó); Vezette: Juan Luca Sacchi
Gólszerzők:
Sánchez (13.), Ranocchia (90+1.), Sensi (104.) ill. Bajrami (61.), Radu (76., öngól)
Kiállítás: ill.

A mérkőzés videós összefoglalója:

Korábban játszották:

A kora esti órákban a Sassuolo a Cagliarival csapott össze a Coppa Itáliában. A hazai csapat egy viszonylag korai góllal eldöntötte a továbbjutást, a 18. percben Harroui volt eredményes. 

Sassuolo – Cagliari 1-0 (1-0)
G.:
Harroui (18.) ill.

Korábbi végeredmények a legjobb 16 között:

Atalanta – Venezia 2-0
Napoli – Fiorentina 2-5
AC Milan – Genoa 3-1
Lazio – Udinese 1-0
Juventus – Sampdoria 4-1

A Coppa Italia további programja:

01.20. AS Roma – Lecce (21:00, Sport 1)