Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb magyar játékos tart a Bundesligába – sajtóhír

Noha már a tavaly nyári Európa-bajnokságot követően is szóba került a nyugatra igazolása, akkor még nem került rá sor, januárban azonban ismét téma lehet a magyar válogatott középpályásának klubváltása…

A Nemzeti Sport felvidéki forrásokra hivatkozva beszámolt róla, hogy az FC DAC 1904 magyar válogatott középpályása, Schäfer András napokon belül átigazolhat a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Union Berlin csapatához.

A 22 éves középpályás a Szombathelyi Haladás csapatában kezdte pályafutását, majd a felnőttek közt az MTK Budapest csapataiban mutatkozott be. Schäfert 2019 januárjában az olasz élvonalbeli Genoa igazolta le, amely azonban nem foglalkoztatta őt, de a Chievo Verona után előbb kölcsönben, majd végleg a szerdahelyiekhez került, ahol alapemberré vált és a magyar válogatott tavalyi Eb-szereplése alatt is nélkülözhetetlen figurája lett Marco Rossi nemzeti csapatának.

Egyes német beszámolók szerint Schäfer már el is utazott a szerződtetése előtt szükséges orvosi vizsgálatokra a Bundesligában az ötödik helyen álló csapathoz.