Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “A világ legjobbjait sem könnyű egy csapatba gyúrni”

A Paris Saint-Germain argentin csillaga a minap több bennfentes észrevételt is megosztott a nagy nyilvánossággal…

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

A Paris Saint-Germain argentin légiósa, Ángel Di María a minap egy hosszabb interjúban őszintén beszélt a francia sztárcsapaton belüli helyzetről:

“Az idei szezont nagyon erősen kezdtük, azzal a mentalitással, hogy megpróbálunk minden címet megnyerni. Ugyanakkor a francia bajnokság sokat fejlődött, és ellenünk minden ellenfél különösen motivált, senki ellen nincs könnyű dolgunk. Amikor nincs eredmény, normális, hogy megjelennek a kritikák, de gondolnunk kell arra, hogy minden nap 100 százalékosan dolgozunk, nem lehet minden meccset megnyerni, de hosszútávon a legjobb teljesítményt akarjuk nyújtani.”

Nehéz mindenki helyét megtalálni és tökéletes csapatot alkotni. Nagyon sok minőségi játékosunk van, még a világ legjobbjait sem könnyű egy csapatba gyúrni, hogy hatékonyak legyenek együtt. Ráadásul egymás kiismerése nem megy magától, időre van szükség.”

Neves honfitársával, Lionel Messivel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy: “számunkra előnyt jelent, hogy jól ismerjük egymást, tudjuk hol helyezkedik a másik, milyen labdákat ad, stb. Új közegben, új csapattársak közt kell beilleszkednie, a sérülések sem könnyítették helyének elfoglalását, de úgy érzem rajta, hogy egyre inkább megtalálja a formáját. Leandro Paredessel együtt igyekszünk őt segíteni, hogy minél gyorsabban beilleszkedjen, de ezt minden új csapattársunkkal megtesszük, közös érdekünk a gyors beilleszkedés.”

“Borzalmas volt, amikor karanténban voltam. Nem volt semmi tünetem, csak arra vártam, hogy leteljenek az üres otthoni napok, és végre újra a pályán lehessek” – jegyezte meg a szünet alatti koronavírus-fertőzése kapcsán.