Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eriksen megegyezett az új csapatával – sajtóhír

A korábbi várakozások könnyen valósággá válhatnak, ugyanis megbízható szigetországi lapértesülések szerint a dánok klasszisa az angol bajnokságban (Premier League) készül a nagy visszatérésre…

(Photo by Boris Streubel – UEFA/UEFA via Getty Images)

A Mirror legfrissebb információi szerint a visszatérésre készülő Christian Eriksen mindenben megállapodott az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Brentford gárdájával a közös folytatásról, és a szombat estétől számítva 72 órán belül megkötheti a klubbal a szerződését.

Mint ismeretes, a 29 éves középpályás a múlt nyári Európa-bajnokságon a Dánia-Finnország mérkőzés közben összeesett a pályán és újra kellett éleszteni. Eriksen hirtelen szívmegállása után beültetett defibrillátort kapott. Addigi csapata az olasz Inter azonban így nem foglalkoztathatta őt, mivel az olaszországi jogszabályok értelmében ilyen beavatkozással senki nem végezhet profi sportot, így a milánói klubbal múlt decemberben szerződést bontott.

A Tottenham és az Ajax egykori játékmestere azóta a dán Odense edzéseit látogatta, s próbálta felmérni állapotát, mivel az orvosai szerint a szervezetét nem lenne szabad újra olyan terhelésnek kitennie, amilyen a profi sportolókat éri, azonban úgy tűnik, eltántoríthatatlan a visszatérést illetően.

A számtalan dán és egyéb északi országból származó labdarúgót foglalkoztató Brentford csapata pillanatnyilag 14. helyen áll a PL tabelláján.