Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kölcsönadta középpályását az Inter! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy kölcsönadta középpályását, Stefano Sensit a Sampdoriának.

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images)

Stefano Sensit kölcsönadta az Inter együttese a Sampdoriának. A 26 esztendős futballistát még 2020 nyarán vásárolta meg végleg a milánói klub a Sassuolotól 25 millió euróért. Sensi már az előző szezonban sem tudott meghatározó szerepet betölteni a klubnál, mivel többnyire sérülések hátráltatták. A mostani szezon elején sem kerülték el a sérülések, ám a felépülése után sem tudott állandó játéklehetőséghez jutni, 12 találkozón mindössze 195 percet kapott. Így nem meglepő módon a vezetőség úgy döntött, hogy kölcsönadja Sensit a szezon második felére, aki végül a Samphoz került. A középpályás szerződésében nem szerepel vételi opció, így a nyáron visszatér a kék-feketékhez.

Sensi az Inter színeiben eddig 52 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4-4 gólt és gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti a milánói gárdához. Piaci értékét 8 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.

Inter

Érkezők: Robin Gosens (Atalanta – kölcsön)

Távozók: Christian Eriksen (? – ingyen), Martín Satriano (Brest – kölcsön), Stefano Sensi (Sampdoria – kölcsön)