Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James máris visszatérhet Európába – sajtóhír

A tavaly szeptember óta Katarban szereplő kolumbiai középpályást élénken monitorozza a szebb napokat is látott török egyesület…

(Photo by Simon Holmes/NurPhoto via Getty Images)

Ekrem Konur értesülései szerint a török Galatasaray csapata figyeli, hogy hogyan alakul James Rodríguez jövője a katari Al-Rayyan csapatánál, mert a hírek szerint a kolumbiai légiós nem teljesen boldog a Közel-Keleten és érez még magában kellő ambíciót arra, hogy komolyabb bajnokságban próbálja ki magát.

A 30 esztendős kolumbiai játékmester a 2020-2021-es idényben gyakori sérülései ellenére 23 PL-mérkőzésen féltucat találatig jutott az Everton alkalmazásában, azonban a múlt nyáron kedvelt trénere, Carlo Ancelotti visszatért a Real Madrid csapatához, így ő sem maradt tovább a klubnál, s meg sem állt Katarig. James a közel-keleti egylet színeiben 13 mérkőzésen öt-öt gólt és gólpasszt regisztrált.

Rodríguez 2014 és 2020 között a Real Madrid alkalmazásában állt, menet közben azonban két idényt kölcsönben eltöltött a Bayern München soraiban, és az utolsó madridi szezonja, a 2019-2020-as kiírás is felejthetően sikerült számára, így immár a “blancók” háza táján sem lehet többé téma a visszatérése.