Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Betis csillagát vinné az Atlético – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a spanyol bajnoki címvédő Atlético Madrid együttese a spanyol bajnokságon (La Liga) belülről erősítené meg támadó szekcióját…

(Photo By Joaquin Corchero/Europa Press via Getty Images)

A Footmercato értesülései szerint az Atlético Madrid vezetősége árgus szemekkel monitorozza Nabil Fekir játékát a Real Betis mérkőzésein, és nyitottak a francia irányító nyári megszerzésére.

Az algériai származású 28 éves francia válogatott középpályás harmadik szezonját tapossa a zöld-fehérek alkalmazásában. Fekir minden sorozatot figyelembe véve 110 mérkőzésen 22-22 gólt és gólpasszt jegyzett a klub színeiben. Az idei bajnoki kiírás során 27 meccs alatt hatszor tudott eredményes lenni és hét alkalommal készített elő.

Pályafutása korábbi szakaszában az Olymique Lyon együttesét erősítette 2013 és 2019 között, amely alkalmazásában csaknem 200 találkozón lépett pályára. Az elmúlt években azonban már a La Ligában is jócskán bizonyította képességeit, ám mivel január 2026-ig megújította szerződését kenyéradójánál, vélhetően az Atléticónak alaposan zsebbe kell nyúlnia a megszerzése érdekében, egyes források szerint akár 60-80 millió eurós eladási árat is megállapíthat érte a klubja.