Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milanban folytatja a Liverpool támadója – sajtóhír

Megbízható források beszámolói szerint a Liverpool lejáró szerződésű támadója az AC Milan csapatában fogja folytatni pályafutását…

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Nicoló Schira információi szerint a Liverpool csapatától távozó Divock Origi mindenben megegyezett az AC Milan vezetőségével abban, hogy a következő szezontól a Rossoneri játékosa legyen.

A jeles olasz szakíró úgy tudja, hogy az új szerzemény négyéves szerződést köthet klubjával, idényenként 3.5 millió eurós fizetéssel. A belga támadó a hírek szerint Newcastle United, a Crystal Palace és a Bayer Leverkusen ajánlatát utasította el a milánóiakért.

A 26 esztendős csatár 2014-ben nagy reményekkel igazolt az Anfield Roadra 10 millió font ellenében a francia Lille-től, majd bár a rákövetkező szezont kölcsönben még előző klubjánál töltötte, a következő két idényben nem teljesített rosszul a “vörösök” színeiben: a 2015-2016-os szezont 10, a 2016-2017-est pedig 11 találattal a háta mögött fejezte be. Ezt követően a Wolfsburg színeiben hat gólt regisztrált a Bundesligában töltött kölcsön alatt, majd visszakerült a Poolhoz, de képtelen volt kinőni a beugró epizódszereplő titulusából, és azóta sem tud állandó játéklehetőséget követeli magának.

Origi összességében 172 mérkőzésen viselte a Liverpool szerelését, melyből 17 találkozót a tavalyi kiírásban, 15-öt pedig a jelenleg folyamatban lévő bajnokság során jegyzett.