Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi csapatához tart az MU távozója – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint eldőlni látszik, hogy a Manchester United lejáró szerződésű középpályása melyik iránta érdeklődő klubban folytatja pályafutását…

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

A The Mirror legfrissebb jelentései értelmében a Juventus lehet az első számú esélyes a Manchester United csapatától távozni készülő világbajnok középpályás, Paul Pogba megszerzésére, akinek a hírek szerint a torinói klub évi 10 millió eurós fizetést ajánlott.

A 28 éves francia középpályás annak idején, 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a Juventusnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és nagyon úgy tűnt, hogy már csak távozásának időpontja lehetett a kérdéses, azonban egyelőre még maradt a csapatnál, de továbbra is rendszeresen téma a klubváltása. Visszatérése óta valamivel több 200 mérkőzésen lépett pályára, de a rendszeresen sérülésekkel bajlódó középpályás az aktuális idényben mindössze 20 bajnokin szerepelhetett.

A közelmúltban a klublegenda által is távozásra ítélt Pogba megszerzésére több csapat is bejelentkezett. A torinói vonal mellett a spanyol sajtó a Real Madrid, a francia tollforgatók pedig a Paris Saint-Germain érdeklődésére esküsznek.