Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyitott a maradásra a Barca rutinos klasszisa – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint továbbra is nyitott az együttműködésre a Barcelona csapatához az idény közben visszatérő rutinos labdarúgó…

(Photo by Rubén de la Fuente Pérez/NurPhoto via Getty Images)

A Goal információi szerint a Barcelona veterán visszatérője, Dani Alves továbbra is a klub játékosa szeretne lenni legalább a katari világbajnokságig, hogy szerepelhessen a brazil válogatottban.

A 39 éves sokoldalú labdarúgó pályafutása zenitjén az öreg kontinensen a Sevilla (2002-2008), a Barcelona (2008-2016), a Juventus (2016-2017) és a Paris Saint-Germain (2017-2019) játékosa volt, mielőtt két évvel ezelőtt hazatért volna Brazíliába. Alves a São Paulo csapatkapitányaként az elmúlt két esztendő alatt összesen 95 mérkőzésen lépett pályára, melyeken tíz gólt szerzett, nemrégiben azonban visszatért egykori sikerei színhelyére, a Camp Nouba. A nagy visszatérés óta 13 találkozón egyszer volt eredményes, méghozzá az Atlético Madrid elleni, megnyert rangadón, és egy kivételével az összes pályára lépését kezdőként tudta le.

Alves korábban elárulta, hogy az idény végén lejáró szerződése megújításával kapcsolatban még senki nem kereste meg őt a klubtól, de természetesnek véli, hogy a játékosoknak, így neki is bizonyítania kell, hogy érdemes arra, hogy a Barca mezét viselje.