Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Júniusban eldőlhet Lukaku sorsa – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint az olasz bajnokságban (Serie A) a második helyen végző Inter csapata hajlandó lenne visszaszerezni korábbi támadóját…

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

A Calciomercato információi szerint az Inter csapata nyitott lenne Romelu Lukaku – feltehetően kölcsönben történő – megszerzésére a Chelsea-től, de csak abban az esetben, ha még júniusban tető alá tudják hozni az üzletet, hogy még az aktuális pénzügyi évbe férjen bele a transzfer.

A 29 esztendős erőcsatár az elmúlt szezonban 44 tétmérkőzés alatt 15 gólt szerzett az londoni klub színeiben, de így is messze volta legjobb formájától, és a korábbi kijelentései, valamint a beszámolók értelmében arra következtethetünk, hogy egyáltalán nem érzi jól magát Angliában. Többször is kijelentette, hogy vissza szeretne térni a milánói csapathoz. Lukaku korábban 2011 és 2014 között már állt a Chelsea alkalmazásában, akkor azonban szintén nem tudott gyökeret verni magának, így múlt nyáron 97.5 millió font ellenében annak reményében váltott klubot, hogy másodjára bizonyítani tudja rátermettségét a Stamford Bridge-en, amely azonban egyelőre nem sikerült.

Lukaku az előző két szezon alatt 95 mérkőzésen 64 gólt szerzett az Inter színeiben, a gyengébb éveit követően újra felépítette magát náluk, azonban tavaly nyáron általános meglepetésre maga mögött hagyta az olasz bajnokot, melyhez saját bevallása szerint azóta is visszavágyik.