Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozott a Bayern világbajnoka – HIVATALOS

A német rekordbajnok Bayern München együttese a hétfői napon francia középpályása évad végi távozásáról tett bejelentést…

A Bayern München csapata a hétfői napon hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy francia középpályása, Corentin Tolisso június 30-án lejáró szerződése nem kerül meghosszabbításra, így a labdarúgó elhagyja az egyesületet.

A 27 éves világbajnok középpályás 2017-ben mintegy 41 millió euró ellenében szerződött az Olympique Lyon gárdájától a “bajorokhoz”, azonban a Bayernnél gyakran hátráltatták őt sérülések, így az elvárt mértékben képtelen volt kibontakozni. Tolisso az öt idény alatt 118 mérkőzésen 21 találatot szerzett, miközben a német bajnokságban csupán 72 mérkőzésen játszott folyamatos kihagyásai miatt. A legutóbbi szezon során 15, az előzőben 16 bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz.

A 2018-as világbajnok francia válogatottban is szereplő középpályás eddig 28 alkalommal viselte hazája nemzeti csapatának szerelését.

Tolisso megszerzése iránt korábban angol és francia csapatok mutattak érdeklődést, lejáró szerződése révén bármelyik együttessel szabadon folytathat tárgyalásokat.