Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt! A Bayernben folytatja a Liverpool ásza – sajtóhír

A korábbi híresztelésekkel összhangban, a megbízható átigazolási forrás szerint eldőlt a Liverpool rutinos támadójának klubváltása…

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

Fabrizio Romano legfrissebb értesülései szerint a Liverpool és a Bayern München csapata megegyezett egymással Sadio Mané nyári átigazolásáról. Az olasz újságíró úgy tudja, hogy a “bajorok” 32 millió eurót fizetnek a rutinos támadó megszerzéséért, az üzlet pedig különböző bónuszokkal együtt elérheti a 40 millió eurót is.

A 30 éves szenegáli válogatott csatár 2016-os leigazolása óta 269 mérkőzésen 120 gólt szerzett a Pool szerelésében. Mané a legutóbbi idényben is alaposan kitett magáért, hiszen a bajnokságban 34 meccsen 16 találatot jegyzett, miközben minden sorozatot figyelembe véve 51 fellépés alatt 23-szor volt eredményes. Az idei góltermésénél hatékonyabb eddig csak a 2018-2019-es kiírásban volt, amikor 26 találatig jutott. Mané korábban a Southampton, a Red Bull Salzburg és a Metz csapataiban futballozott.

A rutinos támadó a két évvel ezelőtti ezüstérmét követően idén Afrikai Nemzetek Kupája-győztes lett hazája nemzeti csapatával. Mané 2012 óta 90 mérkőzésen 32 gólt szállított a szenegáli válogatott tagjaként, mellyel az ország történetének legjobb gólszerzője.