Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool csaphat le a Real Madrid távozójára – sajtóhír

Spanyol sajtóinformációk szerint minden jel arra mutat, hogy a Real Madrid szélsője a nyári klubváltásra készül…

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Az AS információi értelmében a Liverpool vezetősége már felvette a kapcsolatot a Real Madrid elöljáróival Marco Asensio nyári megszerzése miatt, azonban a “vörösöknek” várhatóan legalább 40 millió eurót kéne kifizetniük a játékosért.

A 26 esztendős mallorcai származású szélső 2014 óta minden sorozatot figyelembe véve 235 találkozón viselete a “királyi gárda” szerelését, melyből 160 találkozót a spanyol bajnokságban regisztrált. Asencio fiatalon robbant be és első két szezonjában 10, ill. 11 találatig jutott, majd néhány gyengébb idényt követően a 2021-2022-es évad megint hatékonyan sikerült számára. A támadószellemű labdarúgó az elmúlt évadot 31 bajnokin tíz találattal, összességében pedig 42 fellépés alatt 12 góllal zárta, amely ezáltal a legeredményesebb madridi éve volt.

Ennek ellenére a spanyol sajtó már kész tényként kezeli, hogy a klub készen áll túladni rajta, amennyiben megfizetik érte a fenti összeget. A korábbi híresztelések szerint szerint leginkább az Arsenal és az AC Milan csapata érdeklődött iránta.