Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Dembélé mégis maradhat

Fontos változás állt be az FC Barcelona és Ousmane Dembélé kapcsolatában. Állítólag immár nem csak a katalán klub, de még a világbajnok szélső is a szerződéshosszabbítást szeretné elérni.

(Photo by Jason McCawley/Getty Images)

Mint ismert, a 2017-ben érkezett Dembélé szerződése a viszontagságos éveket követően lejár egy hét múlva a Barcelonával. Az elmúlt idényben végre magára talált a támadó, akinek már igencsak eltemették karrierjét a Camp Nou-ban. A korábbi pletykák szerint már szinte biztos volt, hogy távozhat az újgazdag Newcastle Unitedhoz. Azonban Xavi Hernández vezetőedzőként a lehető legjobbat hozta ki Dembéléből.

A 25 éves légióst állítólag már meggyőzte mind a Barcelona ragaszkodása, mind a menedzsmentje, és saját maga is a maradás mellett döntött. A Mundo Deportivo szerint a katalán szuperklub már csak a megerősítésre vár, és azonnal Dembéléék orra alá tolja a szerződéstervezetet, amelyet már csak aláírásával kell szentesítenie a válogatott futógépnek.

Dembélé a LaLiga előző idényében mindössze huszonegy találkozón tudott fellépni, mégis képes volt kiosztani tizenhárom gólpasszt.