Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca középpályása egyre közelebb a Unitedhez – sajtóhír

A legfrissebb beszámolók szerint a Manchester United vezetősége továbbra sem mondott le a Barcelona középpályásának megszerzéséről…

(Photo by David Aliaga/NurPhoto via Getty Images)

Fabrizio Romano jelentése értelmében a Manchester United és a Barcelona elöljárói a mai napon és a hét további részében újabb egyeztetéseket fognak tartani Frenkie de Jong klubváltása érdekében. Az olasz újságíró úgy tudja, hogy a labdarúgó átigazolása 85 millió euró ellenében valósulhat meg.

A 25 éves holland középpályás 2019 nyarán mintegy 75 millió euróért cserébe került az Ajax csapatától a katalán óriáshoz. A magát gyermekkora óta a klub szurkolójának valló de Jongnak hatalmas jövőt jósolnak a Barcánál, és ennek megfelelően is kezdte pályafutását a csapatban, azonban az elmúlt szezonban rendre problémák adódtak a kiegyensúlyozottságával. A 44-szeres holland válogatott labdarúgó összességében 140 mérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben és 13 gólt szerzett, az idei szezonban 32 bajnokin és 47 tétmeccsen szerepelt.

De Jong nyári megszerzése iránt korábban a Paris Saint-Germain és a Manchester City gárdája egyaránt komoly érdeklődést mutatott.