Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Almeria támadóját szemelte ki a Sevilla! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint az Almeria támadóját, Umar Sadiqot szeretné leigazolni.

(Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images)

A Marca legfrissebb értesülései szerint a Sevilla vezetősége mindenképp szeretne erősíteni a csapat támadósorán. Erre a feladatra a legújbb kiszemeltjük nem más, mint az Almeria gólvágója, Umar Sadiq. A nigériai támadó kiváli idényen van túl, hiszen a másodosztályt megnyerő együttesben 38 meccsen 31 gólban vállalt szerepet, 19 találat és 12 előkészítés formájában. A hírek alapján az újonc gárda abban az esetben hajlandó megválni a csatártól, ha a Sevilla kifizet számukra 25 millió eurót. A források szerint az andalúz klub ezt csak abban az esetben tudja megtenni, ha előtte értékesítik Youssef En-Nesyrit.

Umar Sadiq 2020 októberében szerződött az Almeriához. A klub színeiben azóta 81 találkozón kapott szerepet, amelyeken 41 gólig és 19 gólpasszig jutott. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 18 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.