Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ennél a riválisnál köthet ki a Juventus távozója – sajtóhír

A nemzetközi sajtóbeszámolók szerint újabb csapatok érdeklődnek a Juventustól lejáró szerződése révén távozó támadó megszerzése iránt…

(Photo by Isabella Bonotto/Anadolu Agency via Getty Images)

A Calciomercato legfrissebb információi szerint az olasz bajnoki címvédő AC Milan vezetősége is felvette a kapcsolatot a Juventus csapatától távozó Paulo Dybala képviseletével, miután az argentin támadó hetek óta nem tudott megállapodni az Interhez való leszerződéséről.

A torinói egyletnél idén már a hetedik szezonját töltő Dybala minden sorozatot beleszámítva 291 mérkőzés alatt 115 gólt szerzett a csapatnál. A 28 éves argentin támadó az aktuális idényben többször is különféle sérülésekkel bajlódott, sok meccset kihagyott. A Serie A-ban 27 pályára lépés alatt tízszer volt eredményes, összességében 37 találkozó alatt 15 találatig jutott. Néhány héttel ezelőtt azonban klubja megerősítette, hogy nem kerül megújításra a lejáró szerződése, hanem szabadúszóként új csapatot kereshet magának.

Dybala megszerzése iránt Olaszországból az AS Roma csapata is érdeklődött, továbbá angol és spanyol csapatok radarjára került fel a neve.