Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bruno Fernandes nem hiszi, hogy a Manchester United eladná Cristiano Ronaldót

Egyre több hír röppent fel az elmúlt hetekben arról, hogy Cristiano Ronaldo távozik a Manchester United csapatából. A hírt volt aki már cáfolta, és a támadó honfitársa, Bruno Fernandes sem hisz a pletykáknak. 

(Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images)

Bruno Fernandes nem tudja elképzelni, hogy négy nap múlva Cristiano Ronaldo nélkül kezdje meg az előszezont a Manchester Unitednál. A portugál középpályás azokra a pletykákra reagált, miszerint honfitársa egy évvel szerződése lejárata előtt elhagyná a Vörös Ördögöket.

Fernandes elmondta, bár hallotta a híreket, nem hiszi el, hogy CR még ezen a nyáron távozni.

“Remélem, hogy négy nap múlva már láthatom Manchesterben edzeni, ennél többet nem is várok. Amennyire én tudom, semmi nem igaz, de mindenki gondoskodni akar a saját jövőjéről. Szerintem a klub nem szeretne elveszíteni egy akkora értéket, mint Cristiano”

– kommentálta a helyzetet a középpályás.

A hírek szerint Cristiano Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes több klubot is felkeresett, hogy felajánlja nekik ügyfelét. Korábban már felmerült, hogy a Bayern Münchennek és az AS Romának is el szeretnék adni a támadót, legutóbb pedig a Chelsea neve merült fel a portugál Aranylabdással kapcsolatban.