Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést bont rutinos szélsőjével az Inter – sajtóhír

A megbízható forrás szerint az Inter minden bizonnyal rövidesen meg fog válni tapasztalt támadójától…

Fabrizio Romano információi szerint az Inter megegyezett létszámfeletti szélsőjével, Alexis Sánchezzel abban, hogy felbontják az érvényes szerződését a klubnál. Ezt követően chilei támadó minden bizonnyal az Olympique Marseille csapatához fog igazolni.

A 33 éves szélső három idényt töltött el a Nerazzurrinál, ahol bár jobbára csak kiegészítő ember volt, elfogadta a helyzetét és képes volt rendre csapat hasznára lenni. Sánchez a milánói tartózkodása ideje alatt 109 mérkőzésen 20 találatot regisztrált, legutóbbi idényében kilenc gólig jutott.

A chilei játékos annak idején 2006-ban az Udinese hívására szerződött Európába, 2011 és 2014 között pedig a Barcelona játékosa volt. Ezt követően szerződött a szigetországba, ahol az Arsenal együttesénél eltöltött négy esztendőt követően került 2018-ban a Manchester Unitedbe, ám a két év alatt többet volt sérült, mint egészséges, mindössze 32 PL-meccsen jutott szóhoz. A “vörös ördögöktől” először kölcsönben került a Nerazzurrihoz, akik 2020-ban véglegesítették őt.