Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekl-selejtező: gólgadzag mérkőzésen jutott tovább a Djurgarden

Komoly hátrány ledolgozására készült az APOEL. A ciprusiak 3-0-ás vereséget szenvedtek Svédországban, de hazai pályán mindent megtettek a továbbjutásért. 

APOEL (ciprusi) – Djurgarden (svéd) – (2-0) továbbjutott: Djurgarden 5-3-mal
Helyszín: Nicosia, Neo GSP Stadion Vezette: R. Reinshreiber (izraeli)
Gólszerzők: Maglica (7.), Blum (23.), Marquinhos (74.) ill. Andersson (69.), Asoro (90.+1)

Az APOEL játékosai sokkal veszélyesebbek voltak, mint a vendég csapat játékosai és már az első félidő felére nagyon közel kerültek ahhoz, hogy kiegyenlítsenek a párharcban. A 7. percben Maglica szerezte az első gólt, majd a 23. percben Blum is betalált. Így két gólos előnnyel mehetett pihenőre az APOEL.

A második félidőben jóval kevesebb lehetősége volt a hazai csapatnak., ráadásul ebben a játékrészben nem is ők szerezték az első gólt. A 69. percben Andersson góljával szépített a Djurgarden és két gólosra növelte az előnyét a párharcban. Viszont öt perccel később újra betalált az APOEL, a csereként beállt Marquinhos góljával megint közelebb került az egyenlítéshez a hazai csapat.
A hajrában hiába minden erőfeszítés az APOEL nem tudott újabb gólt szerezni, majd a hosszabbításban a Djurgarden bebiztosította a továbbjutását. Így a svéd csapat jutott be az Ekl csoportkörébe.