Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: hosszabbított a védelem alapembere – HIVATALOS

Fontos hírt jelentett be az angol bajnokságban szereplő Chelsea. A Bajnokok Ligájában is érdekelt londoniak új szerződés írattak alá a saját nevelésű jobbhátvédjükkel, Reece James-szel.

Reece James gyerekkora óta a Chelsea játékosa, csak a 2018/19-es idényben volt egy kölcsönjátéka a Wigannél, hogy aztán berobbanhasson az alapcsapatba. A 22 esztendős védő azóta már az angol válogatottba is rendszeresen meghívót kap, és tizenhárom fellépésig jutott el ott.

James eddigi szerződését 2020-ban újították meg, és 2025-ig szólt. Ezt a megállapodást toldották meg egészen 2027-ig. A lényegi újítás azonban az lett, hogy ő lett a Chelsea történetének legjobban fizetett védője. James ezentúl heti 250 ezer fontot fog keresni a Stamford Bridge-en.

Hősünk így nyilatkozott az imént bejelentett szerződés-hosszabbításáról:

„Túl vagyok az megállapodásomon, és hálás vagyok a szurkolóknak, az új tulajdonosnak és mindenkinek, aki dolgozik a klubbért. Alig várom, hogy lássam, mit hoz a jövő, és biztos vagyok benne, hogy lesz esélyünk sok trófeát megnyerni. Ennél a klubnál nőttem fel, és hat éves korom óta itt vagyok. Aláírtam az új szerződésemet, annál a klubnál, ahol lenni szeretnék. Külön köszönetet mondok a szurkolóknak azért, hogy itt lehetek, és maradhatok, mert fényes jövő áll előttünk.”

– szólt James hivatalos közleménye.