Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csercseszov: “Azt láttam viszont, amit megbeszéltünk…”

A Ferencváros 3-2-es győzelmet aratott a Trabzonspor ellen az Európa-liga csoportkörének első fordulójában…

(Photo by Hakan Burak Altunoz/Anadolu Agency via Getty Images)

A Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov elégedett volt csapata játékával a mérkőzést követően:

“Örülök, hogy 3-2-re nyertünk, abszolút azt láttam viszont a pályán, amit a meccs előtt megbeszéltünk a fiúkkal. A piros lap után változtatni kellett a taktikán, de csütörtök este mind az egyéni, mind a csapatjáték nagyon jól működött. Ezen a szinten minden egyes mérkőzés és győzelem nagyon nehéz, a legfontosabb, hogy azt láttam viszont mindenkitől, amit megbeszéltünk. Nagyon örülök, hogy a szurkolók a mérkőzés minden egyes percében támogattak minket. Sokat jelentett!

Nyerni szerettünk volna, ezért nem lehetett kizárólag a védekezésben gondolkodni. Maximálisan hozták a játékosok az elvárt egyéni teljesítményt, ezért sem lehetett csak bekkelni.”

Csercseszov azt is elárulta, hogy miért nem kezdett Aissa Laidouni és Anderson Esiti: “miért kellett volna nekik játszani azok helyett, akiket a kezdőcsapatba jelöltem? Csütörtökön Vécsei Bálint és Muhamed Besic mellett döntöttünk, úgy gondolom, jól hozták azt a szintet, amit elvárunk tőlük. Remekül játszottak. Szeretnénk, ha a játékosaink folyamatosan a megfelelő szinten tudnának teljesíteni, ezért néha rotálnunk kell.” – idézte őt a Fradi.hu.

A Ferencváros jövő csütörtökön az AS Monaco otthonában folytajta európai kupaszereplését.