Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: újabb vereséget szenvedett az Inter – videóval

Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 7. fordulójának vasárnapi játéknapjának nyitómérkőzésén az Udinese fogadta az Inter együttesét.

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

A találkozó első félideje nem sikerült túlságosan izgalmasra, ugyanakkor két gól is esett. A vezetést már korán megszerezték a Kék-feketék, egy a kapu előterében lévő szabadrúgásból tudott betalálni a remek rúgótechnikájú Nicoló Barella (0-1). Az Internél azonban túlságosan sokáig nem tarthatott az öröm, ugyanis a 22. percben egy középre belőtt labda Skriniarról a saját kapujába pattant, amellyel egyenlített az Udinese (1-1). A hátralévő bő 20 minutumban már csak egyetlen lehetőséget lehetett feljegyezni, Bastoni próbálkozott meg a gólszerzéssel, de Marco Silvestri résen volt, így hárítani tudott.

A második játékrész sem volt közönség szórakoztató, azonban a hajrában kétszer is betaláltak a hazaiak. A 84. percben Deulofeu szögletére Bijol érkezett remek ütemben, majd fejelt a vendégek kapujába, Onana tehetetlen volt (2-1). Majd a hosszabbításban jött a mindent eldöntő gól, ismét Deulofeu volt az előkészítő, a beadását ezúttal Arslan váltotta gólra (3-1). Az Udinese a győzelmével jelen pillanatban vezeti a bajnokságot, míg az Inter csak a hatodik helyet foglalja el a tabellán, de a forduló végére még akár a nyolcadik pozícióba is visszacsúszhatnak.

Udinese – Inter 3-1 (1-1)
Helyszín: Dacia Arena (Udine), Játékvezető: P. Valeri
Gólszerzők: Skriniar (22. – öngól), Bijol (84.), Arslan (90+3.) ill. Barella (5.)

A mérkőzés videós összefoglalója:

A 7. forduló teljes menetrendje:
Péntek:
Salernitana – Lecce 1-2

Szombat:
Bologna – Empoli 0-1
Spezia – Sampdoria 2-1
Torino – Sassuolo 0-1

Vasárnap:
Udinese – Inter 3-1
15:00 Cremonese – Lazio
15:00 Fiorentina – Verona
15:00 Monza – Juventus
18:00 AS Roma – Atalanta (Tv: Sport 2)
20:45 AC Milan – Napoli (Tv: Sport 2)

A bajnokság jelenlegi állása:

Az állást biztosítja a SofaScore