Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a Juventus szélsőjét igazolná le az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter gárdája a Juventus szélsőjét, Juan Cuadradot szeretné megszerezni.

(Photo by Chris Ricco/Getty Images)

A Tuttomercatoweb legfrissebb beszámolója alapján az Inter csapata szemet vetett a Juventus játékosára, Juan Cuadradora. A kolumbiai játékos ugyanis igen hasznos eleme lehetne a milánói klubnak, tekintve, hogy a védelemben és a középpályán is bevethető a jobb szélen. Az Inter ráadásul ingyen szerezhetné meg Cuadradot, miután a 34 éves játékosnak jövő nyáron lejár a kontraktusa a Juventusnál, és egyelőre nem is hallani arról, hogy tárgyalóasztalhoz ültek volna a felek. A források alapján viszont nem egyedül az Inter szeretné a soraiban tudni a rutinos futballistát, így a milánói vezetők már a tél első felében szeretnének vele megegyezni, amikor Cuadrado már szabadon tárgyalhat a kérőivel.

Juan Cuadrado 2015 óta szerepel a Juventusnál. A klub színeiben azóta 275 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 24 gólt és 61 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 8 millió euróra taksálja a transfermarkt.