Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Southgate: “Én vagyok a megfelelő ember”

Noha az angol válogatott már az utolsó forduló előtti kiesett a Nemzetek Ligája A Ligájától, a szövetségi kapitány szerint továbbra is minden a legnagyobb rendben van…

(Photo by Alex Morton/Getty Images)

Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate az ellene egyre inkább fellázadó hangok dacára legutóbb a Sky Sports részére adott interjúban is a teljes optimizmusáról biztosította a nyilvánosságot:

“Egyértelmű, hogy én vagyok a megfelelő ember Anglia irányítására a katari világbajnokságon. Hiába szenvedtünk vereséget legutóbb Olaszországtól, a teljesítményünk rendben volt. Németország ellen győzelemmel akarjuk megajándékozni szurkolóinkat.”

Az angolok öt forduló alatt mindössze két pontot szereztek és nyeretlenek a sorozatban, több arcpirító fiaskó közt a magyar válogatott elleni, 4-0-s fiaskót sem tehetik ki az ablakba.

A magyar válogatott hétfő este a Puskás Arénában az Európa-bajnok olasz válogatottal az első helyért és a Nemzetek Ligája négyesdöntőjéért fog megküzdeni, míg az angolok már legfeljebb a szép búcsúban reménykedhetnek a Németország elleni összecsapás alkalmával.

A csoport aktuális állása

Standings provided by SofaScore