Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Messi egy áruló” – A PSG sztárja lájkolta a Barca elleni gólszerzőt

Minden bizonnyal a lehető legártalmatlanabb szándékkal, de valóban meggondolatlanul cselekedett a Paris Saint-Germain sztárja, Lionel Messi. Az argentin veterán ugyanis egy „lájkkal” díjazta honfitársa, Lautaro Martínez gólját az FC Barcelona ellen.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Augusztus 30. óta először szerzett gólt az Internazionale mezében Lautaro Martínez. A 25 esztendős argentin támadó ezzel a tegnap esti találattal hozzájárult a milánóiak már-már továbbjutást érő döntetlenjéhez az FC Barcelona ellen.

A lefújás után Lautaro büszkén osztotta meg a világgal, hogy az ő gólja is kellett a 3-3-as végeredményhez. Erre érkezett Lionel Messi kedvelése az Instagramon feltöltött képes posztra. Természetesen ezt a világ Barcelona szurkolóinak érzékeny hányada roppant módon fájlalja. Több, lesújtó komment is érkezett Messi voltaképp szeretett Barcelonáját semmibe néző reakciójára. Volt, aki szimpla „Árulónak”, mások „Zsoldosnak” írta, írták le.

Természetesen volt olyan is, aki csak Messi hazafiasságát látta a „lájkjában”, amivel az egyik argentin gratulált a másiknak. Annyi bizonyos viszont, hogy most talán egy kicsit kevesebben várják vissza a „Bolhát” a Barcához, miután 2021. nyarán onnan távozni kényszerült.