Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FIFA 23: szenzációs újítás érkezik hamarosan!

Az UEFA egyik legbefolyásosabb, és a vezetőség talán leginkább érintett tagja saját maga árulta el, hogy az EA Sports videójátékos csúcsterméke még a mostani kiadásával egy újabb fontos mérföldkövet fog teljesíteni.

(Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Mint ismert, a FIFA sorozat szakít a hagyományokkal és a névadó szervezettel. Az alig egy hónapja megjelent aktuális rész viseli utoljára a nemzetközi szövetség nevét. Így még utoljára megvillantják egymást a közelgő világbajnoksággal kapcsolatban. Azonban az EA az UEFA-val ismét szorosabbra fűzi kapcsolatát, és a fiúk klubsorozatai után márciusban érkezik a női Bajnokok Ligája is a játékba. A hölgyeknél is már javában dübörög a csoportkör, ám egyelőre velük nem még nem rúghatunk labdába, csak válogatott szinten.

Az UEFA női szakágának vezetője, Nadine Kessler nyilatkozott a fejleményekkel kapcsolatban. A korábbi német válogatott sztár így szólt a Tuttosportnak:

„Örülünk, hogy az UEFA Women’s Champions League-et is integrálják az EA Sports FIFA 23-ba, hiszen természetesnek tűnik, hgy a legjobb női sorozat a világ legfontosabb futball-szimulációs játékának része legyen. Ez egy újabb fontos lépés a női labdarúgás számára, ami hozzájárul annak sikeréhez.”

– nyilatkozta a korábbi Wolfsburg kedvenc.

A női BL eredményeiről honlapunk is rendre beszámol.