Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola válaszolt Ibrahimovic beszólására

A műtétje utáni lábadozást rendszerint beszólásokkal töltő Zlatan Ibrahimovic az egyik legújabb kritikával Pep Guardiolát illette, aki nem volt rest válaszolni rá…

(Photo by Tom Flathers/Manchester City FC via Getty Images)

Az AC Milan 41 esztendős veterán támadója, Zlatan Ibrahimovic a közelmúltban úgy fogalmazott, hogy “kizárólag Pep Guardiola egóján múlik, hogy mekkora játékos lesz Erling Haaland”, mindezt természetesen a Manchester City katalán menedzser nem hagyhatta szó nélkül:

“Igaza van, teljesen igaza van. Ebben a klubban, ebben a csapatban az egóm minden más embernél fontosabb. Nem szeretem, amikor Erling három gólt szerez, és minden róla szól. Rendkívül féltékeny vagyok. Mondtam is Erlingnek, hogy többet ne szerezzen három gólt egy meccsen, mert akkor a Sun és a Daily Mail nem róla beszél. Tökéletesen ismer engem, talán írhatna is még egy könyvet.”

Guardiola próbált humorosan, de határozottan visszaszólni Ibra szavaira, akivel köztudottan nem ápoltak jó viszonyt, amikor a svéd a Barcelona játékosa volt. Ibrahimovic 2009 és 2011 között egy meglehetősen félresikerült időszakot töltött a Camp Nouban. Valószínűleg még ezért is neheztel máig egykori edzőjére, ezért próbál ott oda szúrni neki, ahol csak lehetősége nyílik rá.