Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megérkezett új csapatához a magyar válogatott középpályása

Ahogyan arról beszámoltunk, a közelmúltban megszületett az egyezség a magyar válogatott középpályás a klubváltásáról…

A szerdai napon megérkezett az athéni repülőtérre az Eszék csapatától a görög listavezető Panathinaikoszhoz szerződő Kleinheisler László, akinek átigazolását hamarosan be fogja jelenteni új klubja.

A 28 esztendős középpályás közel négy éven át erősítette a horvát élcsapatot, azonban lejáró szerződését nem újították meg, klubja pedig az értékesítése mellett döntött. Kleinheisler az idei bajnoki szezonban 16 mérkőzés alatt hatszor volt eredményes, ezzel már most beállította az eddigi legjobb évében szerzett hat gólját, amit 2020-2021-es szezonban 31 találkozó leforgása alatt termelt.

“Hálás vagyok ezért a fogadtatásért. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, már alig várom, hogy találkozzak a csapattársaimmal, és pályára léphessek az új csapatomban. Tudom, hogy nagy klubhoz érkeztem, és a családomnak is hálás vagyok ezért – az ő támogatásuk nélkül most nem lennék itt” – jegyezte meg Kleinheisler a reptéren.

A hírek szerint a Pana 600 ezer eurót fizet Kleinheisler szolgálataiért, akivel három évre szóló szerződést fognak kötni.

Kleinheisler külföldön eddig a német Werder Bremen és Darmstadt, valamint a kazah Asztana soraiban próbálta ki magát az eszéki szerepvállalását megelőzően.