Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meghiúsult Isco leigazolása – HIVATALOS

Noha úgy tűnt, hogy a felek mindenben megegyeztek egymással a közös együttműködésről, meghiúsult a Real Madrid egykori csillagának leszerződése a német meglepetéscsapathoz…

(Photo By Ricardo Larreina/Europa Press via Getty Images)

Az Union Berlin kedd délután váratlanul egy rövid közleményt adott ki arról, hogy a korábbi megállapodással ellentétben mégsem tudják szerződtetni a szabadúszó Iscót:

“Szerettük volna, hogy Isco Berlinbe igazoljon, de megvannak a korlátaink. Ezeket ma átléptükk, a korábbi megállapodással ellentétesen. Az átigazolás nem valósulhat meg.”

A 30 éves spanyol válogatott középpályás éveken át a Real Madrid alapembere volt, kilenc év alatt több mint 350 tétmérkőzésen játszott a csapatban. Isco annak idején még a Zinédine Zidane első korszakában volt nélkülözhetetlen szereplő, később viszont elvesztette az állandó kezdő helyét. Tavaly nyáron a Sevillához szerződött le, ám gyenge játéka miatt már karácsony előtt felbontották a szerződését, azóta pedig nem talált új csapatot magának – pedig most közel állt hozzá, állítólag már az orvosin is átesett a berlinieknél, mire kiderült, hogy nem engedhetik meg a leigazolsáát.