Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazatért a Manchester United és a Dortmund egykori kiválósága – HIVATALOS

A legutóbb Belgiumban szereplő közismert japán középpályás visszatért egykori nevelőcsapatához…

A szebb napokat is látott japán középpályás, Sindzsi Kagava szabadon igazolhatóként visszatért egykori nevelőegyesületéhez, a Cerezo Oszaka gárdájához.

A 33 éves kzözéppályás annak idején 2006 és 2010 között erősítette régi-új csapatát, mielőtt Európába szerződött volna. Kagava az első két évét a Borussia Dortmund csapatánál töltötte, majd újabb két szezont a Manchester United alkalmazásában töltött. 2014-ben újabb négy évre visszatért a BVB-hez, és a csapat legjobb játékosai közé tartozott, majd 2018-ban a török Besiktasnál szerepelt kölcsönben, utána megfordult a spanyol másodosztályú Real Zaragozában, a görög PAOK-ban, tavaly pedig a belga Sint-Truident erősítette, melynél az elmúlt naptári esztendő végeztével járt le a szerződése.

A 97-szeres japán válogatott futballista úgy látta, hogy újabb európai kihívás helyett elérkezett az idő arra, hogy visszatérjen egykori nevelőcsapatához, amely a J-League előző kiírásában az ötödik helyen végzett és izgatottan várja a 2023-as szezon rajtját.