Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: szerződést hosszabbított védőjével a Bayer Leverkusen! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbított védőjével, Piero Hincapiével.

(Photo by Markus Gilliar/Getty Images)

A Bayer Leverkusen csapata a mai nap folyamán hivatalos közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy sikerült megegyezniük Piero Hincapiével a közös folytatásról. Az ecudori védő korábbi szerződése 2026 nyaráig volt érvényes, ami az új megállapodás értelmében további egy évvel meghosszabbodott. A hivatalos bejelentés után Simon Rolfes sportigazgató az alábbiakat mondta a 21 éves játékosról:

Piero másfél évvel ezelőtti szerződtetése egy befektetés volt a jövőbe. Akkoriban egy tehetséges középső védő volt, akiben igazán nagy potenciál lakozik. Piero már régóta a csapat meghatározó játékosának számít, aki a Bundesligában, a Bajnokok Ligájában és legutóbb a katari világbajnokságon is megmutatta, hogy milyen kvalitásokkal rendelkezik. Ő egy olyan játékossá nőtte ki magát, akire számíthatunk, hogy a következő években hozzásegít minket ambiciózus céljaink eléréséhez.

Piero Hincapié 2021 nyarán került a Bayer Leverkusen csapatához, akik 6,35 millió eurót fizettek érte a Tallares gárdájának. A német klub színeiben azóta 56 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.